Želite da unesete svežinu u svoj stambeni prostor a nemate mnogo sredstava? Postoji nekoliko jednostavnih i jeftinih rešenja, kako da uz malo ulaganja podarite novi izgled svom životnom prostoru.

Krečenje

Bojenje zidova je najjeftiniji način da potpuno promenite izgled Vašeg stana. Ne bežite od tamnih boja, jer one mogu uneti dozu luksuza u sobu. Tapete su takođe vrlo popularno rešenje, a širok izbor dezena na tržištu omogućiće Vam “vau” efekat za malo novca.

Farbanje stolarije

Stara stolarija može da ponovo zasija uz nekoliko slojeva farbe, mada treba imati u vidu da je najčešće potrebno i ljuštenje farbe, šmirglanje, kao i dodatna obrada stolarije, ako je ona u jako lošem stanju.

Možete razmisliti i o zameni stare novom PVC stolarijom, koja zahteva više ulaganja ali dugoročno donosi velike uštede zbog povećanja energetske efikasnosti.

Popravka brava, slavina, parketa

Slavine koje cure, problemi sa bravama, šarkama na ormanima, mogu se uz sitne intervencije lako popraviti, a poštedeće Vas svakodnevnog stresa i nervoze.

Ukoliko imate dotrajali parket, ne morate razmišljati o novim podnim oblogama. Ponekad je dovoljno samo hoblovanje i lakiranje za potpuno novi sjaj Vašeg poda.

Dekorativni detalji

Novi jastučići, prekrivači, zavese, dekorativne činije i sitnice, su završni detalj koji će zaokružiti priču i dodatno ulepšati svaki prostor.

Uz malo kreativnosti i nevelika ulaganja unećete svežinu u svoj životni prostor. Ako Vam je potrebna pomoć oko radova, mi Vam možemo pomoći. Imamo majstore za sve vrste radova, koji su Vam uvek na raspolaganju.

Pozovite 066/89 30 712