Agencija za nekretnine „Pegaz“ osnovana je kao mala porodična firma 2007. godine. Otvaranjem agencije „Pegaz“, kupci i prodavci nekretnina u Leskovcu su dobili nešto što dosad nisu imali - profesionalca kojem je na prvom mestu poverenje i zadovoljstvo svojih klijenata.

Kvalitet usluga, visoki standardi poslovanja, kao i veliki broj zadovoljnih klijenata naterali su nas da rastemo i evoluiramo nabolje i naviše. Nakon decenije uspešnog poslovanja, Agencija za nekretnine PEGAZ prerasla je u Agenciju za nekretnine, konsalting, projektovanje i upravljanje nekretninama, sa poslovnicama u Leskovcu i Nišu.

Iskustvo u prodaji nekretnina i saradnji sa više investitora na nekoliko objekata, navelo nas je da oformimo i svoj tim projektanata koji će projektovati najbolje i najtraženije stanove na tržištu u regionu. Kako bismo upotpunili našu ponudu i kompletirali sve usluge na jednom mestu, 2017. godine osnovali smo novu granu naše delatnosti, koja se bavi profesionalnim upravljanjem stambenih zgrada. Tako je nastao "Profi upravnik" .

Vođeni smo idejom da našim sugrađanima pružimo priliku da brigu o svojim zgradama prepuste ljudima u koje će imati poverenje i sa kojima će njihove stambene zajednice i poslovni objekti rasti i razvijati se, stvarajući lepše i bezbednije životno i radno okruženje.

Usluge profesionalnog upravljanja stambenim zgradama i objektima obavljaju licencirani agenti, posvećeni na usavršavanju svojih veština i standarda na polju upravljanja, kako bi se Vi osećali sigurno.

PROFI upravnik danas nudi objedinjene usluge upravljanja, svih vrsta održavanja i čišćenja objekata.

Najbolja potvrda našeg rada i stalnih težnji ka usavršavanju naših usluga je širenje poslovanja na područje Niša i Vlasotinca, sa preko 80 zadovoljnih stambenih zajednica i tendencijom daljeg rasta.